Blogger

dimecres, 6 de març del 2013

JUNTS PER L'ESPORT IV

L'ACTIVITAT HA CANVIAT DE DATA
PER QÜESTIONS METEOROLÒGIQUES;
S'HA AJORNAT PER DIJOUS DIA 2 DE MAIG

La Comissió de Centres de l’Església vos convida a participar de la trobada per a alumnes de 6è de primària “JUNTS PER L’ESPORT IV”, que es durà a terme el proper dijous dia 25 d’abril al Santuari de Lluc.


Aquesta trobada sorgeix d’una línia de l’anterior Pla de Pastoral de la Diòcesi de Mallorca que contemplava la formació de la citada Comissió que s’encarregaria de coordinar l’acció pastoral conjunta.

Els objectius de la trobada són:
-          enfortir la identitat de ser alumne d’un centre de l’Església;
-          conèixer altres alumnes de centres d’Església mitjançant activitats esportives;
-          viure l’esport des del valor de la participació i la col·laboració i no des de la competitivitat;
-          fer xarxa de relació i d’intercanvi mutu entre l’alumnat i el professorat.

Aquesta trobada es durà a terme dijous dia 25 d’abril de 2013 i va dirigida a alumnes de 6è d’Educació Primària. Es farà al Santuari de Lluc i l’horari serà de les 10 a les 15:30.

Si hi voleu participar ens ho hauríeu de fer saber abans de dia 19 de març per facilitar la coordinació i organització de la trobada. En el mateix moment ens podríeu dir quina activitat esportiva duríeu a terme (ha de ser cooperativa i estimular el treball en equip més que la competitivitat). Els mestres que venguin de la vostra escola ens ajudaran a la trobada, un d’ells durà a terme l’activitat (es farà a mode de gimcana per grups mesclats) i la resta acompanyarà als monitors que estaran amb els al·lots; els monitors seran alumnes de Magisteri del CESAG i alumnes majors (4t d’ESO o 1r de Batxillerat) dels col·legis participants; els mestres també avaluaran la tasca dels monitors del CESAG, que forma part dels crèdits pràctics de la carrera.

Amb motiu de la trobada, es farà un concurs de cartells destinat als propis alumnes de 6è. Els cartells hauran de ser de tamany DIN-A3 i contenir el nom de la trobada: “Junts per l’esport IV”. Els cartells s’hauran de presentar abans de dia 19 de març. Llavors s’elegirà el cartell guanyador (que obtindrà un obsequi).

Per participar a la trobada, cada alumne ha d’aportar 1€, per sufragar les despeses de la trobada (obsequi guanyador del cartell, edició dels cartells...) i col·laborar amb la reconstrucció del Santuari de Lluc.

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb mi al 971 21 31 00 o al 637 78 71 85.

Moltes gràcies per tot.

Salutacions,
Toni Seguí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada