Blogger

dijous, 13 de desembre del 2012

TEATRE I VALORS (II)

L'ACTIVITAT S'HA SUSPÈS,
PER MANCA DE PARTICIPACIÓ

Una de les principals finalitats de la Comissió de Centres d'Església és planificar accions conjuntes de pastoral durant el curs escolar.

Una d'aquestes activitats va dirigida a alumnat de 6è de primària ("Junts per l'Esport") i l'altra va dirigida a alumnes de secundària ("Teatre i Valors").

L'activitat "Teatre i Valors II", es durà a terme el dijous dia 21 de febrer de 2013.
Es farà al teatre de La Porciúncula (s'Arenal).
Hi podran participar alumnat de secundària, preferentment de 3r i 4t d'ESO.

EN QUÈ CONSISTEIX L'ACTIVITAT?
Els alumnes, amb l'ajuda del professorat, han de preparar una senzilla representació teatral, d'uns 5 minuts de durada. La representació ha de donar peu a xerrar d'algun valor, tot i que aquest no sigui verbalitzat. També es pot aprofitar alguna peça d'un musical.
A més, s'han de preparar dues preguntes per treballar posteriorment amb tots els alumnes presents a l'activitat (del tipus: quin valor representa el que s'acaba de veure, de quina manera es fa vida aquell valor, etc.).

L'horari serà el següent:
10h Concentració.
A continuació començaran les representacions.
Després del descans per berenar, hi haurà un treball per grups (s'aniran comentant les representacions a partir de les preguntes proposades).
Es finalitzarà devers les 12:30.

Els centres, a més de preparar la representació i les preguntes per treballar-la, aportaran el professorat acompanyant com a monitors dels grups que es formaran per treballar les representacions.

CONCURS DE CARTELLS
Per animar la participació, es proposa un concurs de cartells per anunciar l'activitat que elaborarà el propi alumnat participant de la trobada.
S'ha de fer amb mitjans informàtics i enviar en format word, pdf o similar al correu electrònic debm@bisbatdemallorca.com, com a molt tard, divendres dia 11 de gener de 2013.

PREINSCRIPCIÓ
Per anar organitzant la trobada, agrairíem confirmeu la vostra participació, abans de dia 13 de gener de 2013 mitjançant correu electrònic: debm@bisbatdemallorca.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada