Blogger

dilluns, 26 de febrer del 2018

JUNTS PER L'ESPORT IX

Aquesta trobada sorgeix d’una línia del Pla de Pastoral de la Diòcesi de Mallorca de fa uns anys que contemplava la creació de la citada Comissió que s’encarregaria de coordinar l’acció pastoral conjunta.

Els objectius de la trobada són:
-       enfortir la identitat de ser alumne d’un centre de l’Església;
-       conèixer altres alumnes de centres d’Església mitjançant activitats esportives;
-       viure l’esport des del valor de la participació i la col·laboració i no des de la competitivitat;
-       fer xarxa de relació i d’intercanvi mutu entre l’alumnat i el professorat.

Aquesta trobada es durà a terme dijous dia 19 d’abril de 2018 i va dirigida a alumnes de 6è d’Educació Primària. Es farà al Santuari de Lluc i l’horari serà de les 10:00 a les 15:30.

Si hi voleu participar m’hauríeu d'enviar un mail (debm@bisbatdemallorca.comabans de dia 16 de març per facilitar la coordinació i organització de la trobada i facilitar les següents dades:
* Nom del Col·legi
* Nombre d'alumnes previst
* Nombre de mestres acompanyants
* Nom i llinatges, mòbil i mail del mestre responsable
* Nom i llinatges dels mestres acompanyants (en negreta el qui fa l'esport)
* Esport (nom i explicació de l'activitat esportiva que duríeu a terme; ha de ser cooperativa i estimular el treball en equip més que la competitivitat)

Els mestres que venguin de la vostra escola ens ajudaran a la trobada, un d’ells durà a terme l’activitat (es farà a mode de gimcana per grups mesclats) i la resta acompanyarà als monitors que estaran amb els al·lots; els monitors seran alumnes de Magisteri del CESAG i alumnes majors (4t d’ESO o 1r de Batxillerat) dels col·legis participants.

Amb motiu de la trobada, es farà un concurs de cartells destinat als propis alumnes de 6è. Els cartells hauran de ser de tamany DIN-A3 i contenir el nom de la trobada: “Junts per l’esport IX”. Els cartells s’hauran de presentar abans de dia 16 de març (a la Casa de l’Església; C/ Seminari, 4; 07001 – Palma; a l’atenció de Toni Seguí). Cada col·legi pot presentar entre 1 i 5 cartells. Llavors s’elegirà el cartell guanyador (que obtindrà un obsequi).

Per participar a la trobada, cada alumne ha d’aportar 1€, per sufragar les despeses de la trobada (obsequi guanyador del cartell, edició dels cartells...) i col·laborar amb el Santuari de Lluc.

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb mi al 971 21 31 00.

Moltes gràcies per tot.


Una abraçada,

Toni Seguí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada