Blogger

dimarts, 19 de novembre del 2013

PREN EL POLS A LA VIDA I ACTUA (ACTIVITAT PER A ALUMNAT DE SECUNDÀRIA)

CANVI DE DATA!!! TENDRÀ LLOC DIJOUS DIA 13 DE MARÇ!!!

La Comissió de Centres d’Església de la Delegació d’Ensenyament organitza per al proper dijous dia 20 de febrer de 2014, una activitat dirigida a alumnes de Secundària, en col·laboració amb la Delegació de Missions, la Delegació de Pastoral Vocacional i la Delegació de Pastoral Juvenil.

El termini inicial per inscriure-us ja ha finalitzat, però com que encara queden places, ampliam el període d’inscripció (improrrogable) fins al proper dijous dia 9 de gener de 2014. Les inscripcions s’atendran per rigorós ordre d’arribada.

Vos pas les dades que necessitau saber:

NOM DE L’ACTIVITAT: “Pren el pols a la vida i actua”.
QUAN SERÀ: dijous dia 13 de març de 2014.
ON SERÀ: La Porciúncula (té parades de la EMT de les línies 23 i 31).
HORARI: aproximadament, de les 10:00 a les 13:30.
QUI HI POT PARTICIPAR: alumnat de Secundària, preferentment de 3r i 4t d’ESO.
EN QUÈ CONSISTIRÀ: es tracta d’una trobada d’alumnes, amb caràcter testimonial, vocacional i de compromís; una de les parts principals de l’activitat serà un concert del cantautor TOÑO CASADO, així com diversos testimonis que es compartiran en una gimcana.
APORTACIÓ: 1€ per alumne, per les despeses de l’organització.
TASQUES PRÈVIES: inscriure’s enviant un mail a debm@bisbatdemallorca.com, abans de dia 9 de gener; en Toño Casado ens facilitarà les lletres de cançons que cantarà i material per treballar amb els alumnes abans de la trobada.

RECORDAU!!! Per inscriure-us, heu d’enviar un mail a debm@bisbatdemallorca.com, abans de dia 9 de gener. En el mail heu d’especificar de quin centre sou, quants alumnes (aproximadament) i professors vendríeu, així com la persona de contacte (aportau el seu mail i un telèfon de contacte –a ser possible, mòbil-).

Moltes gràcies per fer-ne difusió.

Toni Seguí Estrany
Delegat d'Ensenyament del Bisbat de Mallorca

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada